Wapens

Wapens

Wapens

Altijd comfortabel in alle omstandigheden!

Onnodig lijden wilt u zoveel mogelijk voorkomen. Daarom stelt u hoge eisen aan uw wapens voor de jacht en bent u bereid te investeren in accessoires die u niet alleen veel gebruiksgemak geven, maar verantwoord jagen ook bevorderen. Euregiohunt wil hierbij uw partner zijn. Wij hebben een uitgebreid assortiment jachtaccessoires die goed combineren met uw wapens voor de jacht. Goed zicht is cruciaal.

Montages

Als u jaagt en het klein- of grootwild bevindt zich op grote afstand, dan is het van belang dat u deze afstand nauwkeurig kunt bepalen. Wij hebben voor u diverse rangefinders en afstandsmeters met laserfunctie, die u zowel overdag als 's nachts kunt gebruiken. Als u het wild alleen op afstand kunt benaderen en zo zuiver mogelijk wilt kunnen richten, dan kunt u niet zonder een goede vizierkijker van optische topkwaliteit.

Munitie

U wilt, als u op jacht bent, natuurlijk genoeg munitie bij hebben en het goed in handbereik hebben. Hier vindt u diverse producten die het gemakkelijk maken om uw munitie bij de hand te dragen. Van etuis tot riemen, Euregiohunt heeft het allemaal.

Opbergen & vervoeren

Uw jachtgeweren vervoert u op een zo veilig en verantwoorde manier. Euregiohunt levert u de benodigde geweerkoffers waarin uw wapens voor de jacht onderweg veilig opgeborgen zitten als foudralen die u bij u heeft als u op jacht bent. Voor losse accessoires en andere zaken adviseren wij een van onze zeer praktische rugzakken, duffeltassen of schoudertassen. Wij leveren onder meer de merken Greenlands, Vanguard en Akah.

Riemen & tassen

Hou uw jachtgeweren en accessoires goed bij de hand en goed schoon met de juiste middelen. Door de jachtgeweren, riemen en tassen goed te onderhouden heeft u langer plezier van het gebruik van uw jachtmiddelen. Het is ook heel handig om een riem of tas om te hebben met uw munitie of geweer, zodat u ook uw handen nog vrij heeft voor andere situaties.

Schaftkappen

Schaftkappen zijn goed voor de steun van uw jachtgeweer. Als u bijvoorbeeld een bepaalde positie moet aannemen, maakt het het richten ook een stuk makkelijker. Bovendien zal uw jachtgeweer zo minder snel beschadigen.

magazine

Lees alles over de jacht

In ons magazine "HuntingTogether" leest u alles over de jacht,
​​​​​​​van het laatste nieuws tot tips en advies.

Ontdek Meer

In de kijker

contact

Vragen? Maak kennis met ons ervaren team!

Wees welkom voor al uw vragen. Kom gerust langs in onze winkel in Ingber (Limburg, NL) of bel / WhatsApp / e-mail ons. Ons team staat graag voor u klaar!

Ontdek Meer