Jachtkleding

Jachtkleding

Jachtkleding

Altijd comfortabel in alle omstandigheden!

Altijd klaar voor de jacht: Voor alle seizoenen hebben wij jachtkleding van topmerken die speciaal gemaakt zijn voor de jager. Het weer zorgt voor constant wisselende omstandigheden en vraagt om speciaal ontworpen jachtkleding die bestand is tegen alle elementen van de natuur. Door de hoge eisen die de jacht stelt aan jagerskleding, betekent dit dat alle jachtkleding van topmerken die wij in huis hebben ook zeer geschikt zijn als outdoorkleding voor iedereen die in alle seizoenen en onder alle omstandigheden graag buiten in de natuur is.

Heren Jachtkleding

Altijd klaar voor de jacht: voor alle seizoenen hebben wij jachtkleding van topmerken die speciaal gemaakt zijn voor de jager. Het weer zorgt voor constant wisselende omstandigheden en vraagt om speciaal ontworpen jachtkleding die bestand is tegen alle elementen van de natuur. Door de hoge eisen die de jacht stelt aan jagerskleding, betekent dit dat alle jachtkleding van topmerken die wij in huis hebben ook zeer geschikt zijn als outdoorkleding voor iedereen die in alle seizoenen en onder alle omstandigheden graag buiten in de natuur is.

Dames Jachtkleding

Altijd klaar voor de jacht: voor alle seizoenen hebben wij dames jagers kleding van topmerken die speciaal gemaakt is voor de vrouwelijke jager. Het weer zorgt voor constant wisselende omstandigheden en vraagt om speciaal ontworpen jachtkleding die bestand is tegen alle elementen van de natuur. Door de hoge eisen die de jacht stelt aan jagerskleding, betekent dit dat alle jachtkleding van topmerken die wij in huis hebben ook zeer geschikt zijn voor gebruik als outdoorkleding voor iedereen die in alle seizoenen en onder alle omstandigheden graag buiten in de natuur is.

Anti-teken kleding

Bescherm u tegen een tekenbeet. Als jager is het verstandig u te beschermen tegen teken. U bevind zich immers vaak op plaatsen waar de teek zich ook bevind. Met onze anti teken kleding bent u beschermt. Antibite is een niet-giftige en milieuvriendelijke behandeling tegen muggen en teken. Voor alle seizoenen hebben wij diverse jagers kleding van topmerken. De teek wordt actief vanaf 4 graden celcius. Het meeste risico op een beet heb je in de periode maart t/m oktober. Als jachtliefhebber is het daarom belangrijk de juiste jachtkleding hiervoor ter beschikking te hebben. Uiteindelijk begeeft de jager zich vaak op het terrein waar de teek zich ook begeeft.

magazine

Lees alles over de jacht

In ons magazine "HuntingTogether" leest u alles over de jacht,
​​​​​​​van het laatste nieuws tot tips en advies.

Ontdek Meer

In de kijker

contact

Vragen? Maak kennis met ons ervaren team!

Wees welkom voor al uw vragen. Kom gerust langs in onze winkel in Ingber (Limburg, NL) of bel / WhatsApp / e-mail ons. Ons team staat graag voor u klaar!

Ontdek Meer