Over ons

OVER ons

Beste natuurfanaat,
​​​​​​​Beste jager,

Welkom bij Euregiohunt, de jachtwinkel door en voor de hele familie!

Al sinds 2008 een begrip in de euregio!

Euregiohunt is sinds 2008 actief in het verkopen van vrijwel alle artikelen voor de jacht en het buitenleven. Zoekt u professioneel advies tijdens het uitzoeken van uw producten dan bent u bij Euregiohunt aan het juiste adres. Een vakbekwame partner die u voorziet van al uw jachtartikelen.

Euregiohunt beschikt over een fysieke winkel en een uiterst moderne webshop. Dankzij een ruim assortiment kunt u voor verschillende jachtaccessoires bij de winkel terecht. Of u nou op zoek bent naar trofeeplankjes, lokmiddelen, jachtkleding of diverse soorten dag- en nachtkijkers, u vindt altijd wel een betaalbare oplossing. Informatie over het assortiment van Euregiohunt Binnen de webshop vindt u diverse jachtartikelen overzichtelijk onderverdeeld per categorie. Hieronder geven wij u een globale indeling van de webshop. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie bekijkt u dan de webshop.

Kleding & schoeisel

Bewakingsapparatuur

Dag- & nachtzicht

Jachthond artikelen

Jachthuis artikelen

Jachtveld artikelen

Diverse lampen

Lok instrumenten

Voer artikelen

Wapens

Messen

Accessoires

Waarom kiezen voor Euregiohunt?

Euregiohunt levert niet enkel aan Nederlandse jagers en enthousiastelingen, maar tevens binnen de Belgische en Duitse markt. Met een prima prijs-kwaliteitsverhouding test men zelf de verschillende producten om een eerlijk en betrouwbaar advies te kunnen geven.

Ook de kleding wordt door het gehele gezin getest. Het bedrijf is begonnen als familiebedrijf en groeit inmiddels met zeer vakbekwame medewerkers. Wilt u graag een keer kennismaken of de fysieke winkel bezichtigen dan kunt u uiteraard langskomen in Ingber.

Grote variatie in productgroepen

Karakteristiek voor de webwinkel in vergelijking met andere jachtwebwinkels is de variatie in productgroepen. Waar u normaal enkel voor jachtwapenaccessoires en jachtkleding terecht kunt, kunt u bij Euregiohunt ook terecht voor wildverwerkingsproducten, jachtveldartikelen of nachtkijkers. Een zeer volledig assortiment waar u als jager altijd wel een geschikt artikel kunt vinden. Wacht niet langer en bekijk nu direct de webshop!

Een jachtwinkel: hoe het begon

60 jaar geleden werd Peter in op Vrusschemig (Heerlen) geboren. Hij groeide als oudste zoon op in een boerengezin waar zijn liefde voor het land en de dieren al vroeg ontstond. Als klein kind fokte Peter konijnen, hij was geïntrigeerd door mogelijkheden die het kruisen van tamme en wilde konijnen bood voor jager. Op het land vond Peter rust en voldoening door de cyclus van verschillende gewassen op de voet te volgen, inclusief de risico’s en gevaren die een succesvolle oogst in de weg stonden.

Als 6 jarige jongen mocht Peter met ome Sjef mee op jacht, trots stapte hij dan ‘s avonds in de bus in Gulpen met een gepekelde haas voor zijn moeder. Zo trots loopt Peter nog steeds bij restaurant Gaar in Rothem naar binnen, wanneer hij zo nu en dan voor speciale gasten wederom een zelf geschoten haas mag brengen.

Ondertussen alweer 20 jaar geleden ruilde Peter het zwaar lichamelijke werk op het land in voor zijn grote hobby en passie, en zo begon een avontuur waar we toen als gezin niets vermoedend om lachte…
Al snel had Peter hulp nodig met het inpakken van pakketjes. Zijn ervaring als jager en agrariër viel in de smaak bij menig jager die met wildschade kreeg te maken. Lian sprong naast haar werk in de zorg bij in de winkel om klanten koffie aan te bieden, telefoon en e-mail te beantwoorden en hielp bij hielp bij het kleden van menig jager.

Als gezin genieten we samen van al het moois dat de natuur ons te bieden heeft. We vinden het dan ook belangrijk dat onze winkel een “Jachthuis” voor het hele gezin is waar aan ieders behoefte voldaan wordt. Zo lopen er boerderijdieren op ons erf, hebben we een “koffiehoekje” in onze winkel en voorzien u graag van een wandelroute door de prachtige natuur van het Limburgse Heuvellandschap. Uw trouwe viervoeter is vanzelfsprekend welkom!

magazine

Lees alles over de jacht

In ons magazine "HuntingTogether" leest u alles over de jacht,
​​​​​​​van het laatste nieuws tot tips en advies.

Ontdek Meer

In de kijker

contact

Vragen? Maak kennis met ons ervaren team!

Wees welkom voor al uw vragen. Kom gerust langs in onze winkel in Ingber (Limburg, NL) of bel / WhatsApp / e-mail ons. Ons team staat graag voor u klaar!

Ontdek Meer