Honden

Honden

Honden

Altijd comfortabel in alle omstandigheden!

Uw jachthond is uw trouwe metgezel bij uw jachtactiviteiten. U kunt bij ons terecht voor solide hondenriemen en halsbanden, maar ook voor snacks om uw hond na geleverde prestaties te belonen. Wilt u uw jachthond kunnen volgen, denkt u dan aan hondenbelletjes en tracksystemen die wij leveren, geïntegreerd in halsbanden. Om uw hond tegen verwondingen te beschermen, trekt u hem een beschermvest aan. Wij hebben hondenbeschermvesten voor zowel kleine, middelgrote als grote jachthonden.

Halsbanden en Riemen

De hondenriemen en hondenlijnen van Euregiohunt zijn hoogwaardig voor de jacht. Het is handig als u tijdens de jacht stevige halsbanden en riemen in bezit hebt. In het bos weet u nooit wat er op uw pad komt dus dan is het altijd fijn om uw hond aan de lijn te hebben wanneer dat nodig is.

Training

Snel en eenvoudig uw artikelen om u hond te trainen bestellen? Dat kan bij Euregiohunt. De activiteit van jachthonden bestaat uit enkele uren uithoudingsactiviteit, onderbroken door korte perioden van intensief hardlopen of sprinten. Jachthonden die jagen en waarmee wordt getraind werken dus hard. Om het trainen zo makkelijk mogelijk te maken biedt Euregiohunt een divers aanbod aan honden trainings artikelen.

Verzorging

Bij Eurgegiohunt vindt u de juiste producten om uw hond te verzorgen tijdens de jacht. Wij bieden handigen producten aan die u mee kunt nemen tijdens de jacht zoals een deken voor de hond of een handige voerbox.

Voer / Trainers / Snacks

Een dag jagen of trainen is erg intensief en vergt inspanning en spierkracht. Vandaar dat jachthonden speciaal voer nodig hebben. Niet alleen omdat de speciale voeding voor jachthonden extra energie geeft, maar ook omdat het voer speciaal is samengesteld om de hond (spieren en weefsel) na de inspanning beter te laten herstellen.

magazine

Lees alles over de jacht

In ons magazine "HuntingTogether" leest u alles over de jacht,
​​​​​​​van het laatste nieuws tot tips en advies.

Ontdek Meer

In de kijker

contact

Vragen? Maak kennis met ons ervaren team!

Wees welkom voor al uw vragen. Kom gerust langs in onze winkel in Ingber (Limburg, NL) of bel / WhatsApp / e-mail ons. Ons team staat graag voor u klaar!

Ontdek Meer