Lampen

lampen

Jachtlampen

Altijd comfortabel in alle omstandigheden!

Tijdens de jacht is goed zicht ontzettend belangrijk. Jachtlampen kunnen u helpen om zo goed mogelijk zicht te blijven houden op het wild. Er zijn verschillende soorten lampen beschikbaar. Sommige lampen bieden een bescheiden licht dat ervoor zorgt dat u zo min mogelijk opvalt, terwijl andere lampen juist zorgen voor felle verlichting voor een duidelijk overzicht. We hebben een ruim aanbod met lampen van hoge kwaliteit voor u klaarstaan. Zo is er voor iedere jager wel een jachtlamp naar wens te vinden.

Hoofdlampen

Een goede zaklamp hoort bij de jachtuitrusting! Voor een jager moet een zaklamp stabiel, betrouwbaar en spatwaterdicht zijn en het gewicht en de grootte moeten acceptabel zijn. De hoofdlampen zijn juist heel geschikt wanneer u de handen niet vrij heeft, maar toch verlichting nodig heeft.

Zaklampen

Zaklampen geven u de mogelijkheid om makkelijk met de hand de bestemming van het licht te bepalen. Een laserlamp lijkt op een zaklamp, maar biedt de mogelijkheid om nog verder een nauwkeurige straal met licht te kunnen laten schijnen. Een laserlamp biedt een stevige verlichting. Warmte- en laserlampen zijn bij uitstek geschikt als u het wild zo onopvallend mogelijk wilt benaderen.

magazine

Lees alles over de jacht

In ons magazine "HuntingTogether" leest u alles over de jacht,
​​​​​​​van het laatste nieuws tot tips en advies.

Ontdek Meer

In de kijker

contact

Vragen? Maak kennis met ons ervaren team!

Wees welkom voor al uw vragen. Kom gerust langs in onze winkel in Ingber (Limburg, NL) of bel / WhatsApp / e-mail ons. Ons team staat graag voor u klaar!

Ontdek Meer