Jachtveld

Jachtveld

Jachtveld

Altijd comfortabel in alle omstandigheden!

Altijd klaar voor de jacht: Met Eurgegiohunt bent u altijd goed voorbereid op de jacht. Euregiohunt biedt producten die het vervoeren van bepaalde dieren en voorwerpen tijdens de jacht gemakkelijker maakt. Wij bieden gehoorbescherming, stoelen, netten en nog veel meer andere assortimenten die de jacht buiten makkelijker maken.

Auto

Van auto kabels tot stoel lakens, bij Euregiohunt mist u niks. Hier zijn producten te vinden die goed van pas komen tijdens de reis naar de jacht zodat u altijd veilig en comfortabel zal zijn.

Hoogzitten & aanladders

Wiebelt en kraakt uw hoogzit? Euregiohunt levert diverse soorten degelijke en stevige hoogzitten en aanzitladders. De makkelijk verplaatsbare hoogzitters zijn licht van gewicht, maar zijn van een stevige en degelijke kwaliteit. Het grote voordeel van deze opvouwbare hoogzitten is dat de schietsteun absoluut stabiel is.

Gehoorbescherming

Uw gehoor verdient een goede bescherming. U kunt gehoorschade oplopen als u met enige regelmaat bloot wordt gesteld aan harde geluiden. Tijdens de jacht is een goed functionerend gehoor belangrijk om bepaalde geluiden en de richting ervan te kunnen bepalen. Om tijdens de jacht de klappen van een geweer of pistool op te vangen is goede gehoorbescherming essentieel.

Stoeltjes & Netten

Hier vindt u de beste kwaliteit aan stoelen en netten voor tijdens de jacht. Heeft u tijdens de jacht even een momentje nodig om bij te komen? Met de uitklapbare stoelen kunt u uitrusten waar en wanneer u wilt. Euregiohunt biedt diverse stoelen, zo kunt u bijvoorbeeld uw rugtas als stoel gebruiken of een uitklapbare stoel bij dragen die u natuurlijk ook gemakkelijk kunt meenenmen.

magazine

Lees alles over de jacht

In ons magazine "HuntingTogether" leest u alles over de jacht,
​​​​​​​van het laatste nieuws tot tips en advies.

Ontdek Meer

In de kijker

contact

Vragen? Maak kennis met ons ervaren team!

Wees welkom voor al uw vragen. Kom gerust langs in onze winkel in Ingber (Limburg, NL) of bel / WhatsApp / e-mail ons. Ons team staat graag voor u klaar!

Ontdek Meer