Lokken

Lokken

Lokken

Altijd comfortabel in alle omstandigheden!

Tijdens de jacht kunt u gebruik maken van diverse lokmiddelen. Euregiohunt biedt lokmiddelen aan voor wildzwijnen, vossen, eenden, fazanten, reeën en nog veel meer wild. In onze webshop en in onze jachtwinkel in Limburg vindt u een groot aanbod van de merken AttraTec en Hagopur.

Afweermiddelen

Bij Euregiohunt vindt u diverse afweermiddelen voor de jacht. Houdt allerlei insecten op afstand met onze producten van wespen tot teken bij ons vindt u de beste afweer middelen.

Lokinstrumenten

Wees altijd voorbereid in de jacht. Lokmiddelen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in het wildbeheer. Door middelen te gebruiken, zoals lokkers, lokfluiten en/of lokvoer, kunt u selectief diersoorten aantrekken. Wij vinden het belangrijk dat u met het juiste lokmiddel op jacht kan.

Lokmiddelen

Wees altijd voorbereid in de jacht. Lokmiddelen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in het wildbeheer. U kunt er selectief diersoorten mee aantrekken. Wij vinden het belangrijk dat u met het juiste lokmiddel op jacht gaat.

Lokvogels

Om uw jacht nog succesvoller te maken hebben wij een uitgebreide selectie aan lokvogels. Verschillende soorten lokvogels als duiven, kraaien, ganzen, eenden of eksters hebben wij in ons assortiment. Met behulp van één of meerdere lokvogels trekt u andere vogels aan. Als jager heeft u hier uiteraard veel profijt van. Wij verkopen diverse lokvogels.

magazine

Lees alles over de jacht

In ons magazine "HuntingTogether" leest u alles over de jacht,
​​​​​​​van het laatste nieuws tot tips en advies.

Ontdek Meer

In de kijker

contact

Vragen? Maak kennis met ons ervaren team!

Wees welkom voor al uw vragen. Kom gerust langs in onze winkel in Ingber (Limburg, NL) of bel / WhatsApp / e-mail ons. Ons team staat graag voor u klaar!

Ontdek Meer