Jachthuis

Jachthuis

Jachthuis

Altijd comfortabel in alle omstandigheden!

In ons jachthuis bieden wij u diverse assortimenten aan. Bij ons vindt u producten die leuk zijn om op elk moment cadeau te doen, daarvoor hoeft u niet per se een jachtliefhebber te zijn. Hier vindt u cadeautips zoals drinkflessen, servetten en boeken tot trofeeën voor uw prooi op te zetten, schietstimulators en nog veel meer.

Cadeautips

Wij bieden leuke assortimenten, voorbeelden daarvan zijn thermoflessen, drinkflessen, snijplanken, boekjes, schortjes, servetten en pantoffels. Het is altijd leuk om iemand of uzelf te belonen na een wilde jacht.

Trofeeën

Heeft u een wild dier geschoten? Dan is het natuurlijk leuk om deze ook zelf te prepareren. Bij Euregiohunt vindt u diverse trofeeën die u kunt gebruiken om uw prooi in op te zetten, hier vindt u allerlei soorten plankjes en klemmen tot trofee bescherming.

Schietsimulator

Met een schietstimulator kunt u in een vrij terrein zo nauwkeurig mogelijk schieten met de handige target Sports van Euregiohunt. u kunt de clips plaatsen waar u wilt en schieten maar! Altijd handig om te oefenen natuurlijk.

magazine

Lees alles over de jacht

In ons magazine "HuntingTogether" leest u alles over de jacht,
​​​​​​​van het laatste nieuws tot tips en advies.

Ontdek Meer

In de kijker

contact

Vragen? Maak kennis met ons ervaren team!

Wees welkom voor al uw vragen. Kom gerust langs in onze winkel in Ingber (Limburg, NL) of bel / WhatsApp / e-mail ons. Ons team staat graag voor u klaar!

Ontdek Meer