Bewaking

Bewaking

Bewaking

Van bewegingsmelders tot geavanceerde GPS.

Het hebben van een toegewijd beveiligingsysteem verhoogt de productiviteit van het jagen. Als u 's nachts op jacht bent, mag u niet te maken krijgen met bedreigingen voor de veiligheid. Het aanschaffen van goede bewakingsystemen verzekert u ervan dat er geen onverwachte verrassingen voor uw neus staan. De bewaking zorgt voor meer structuur en veiligheid binnen het werk gebied.

Bewegingsmelders

Een bewegingsmelder zorgt in nacht voor meer veiligheid. Dit apparaat bevat een sensor die in een ruimte of buiten in een bepaalde omgeving elke beweging signaleert. De bewegingssensor houdt het perceel constant in het oog. Deze bewegingsmelders zijn zeer geschikt voor de jacht de sensoren detecteren beweging. Bij beweging verzenden de sensoren een seintje naar de ontvanger. Een alarmset is een ideaal systeem voor vroegtijdige waarschuwing voor jagen en voeren.  Bovendien helpen ze u energie te besparen, u hoeft namelijk niet constant een lamp te laten branden.

GPS Trackers

GPS trackers kunnen worden gebruikt om de locatie te zien van jagers en dieren. De GPS trackers behoeven niet te worden bediend. Er zijn uitvoeringen die aan de kleding kunnen worden vastgemaakt, om de nek worden gedragen of als horloge om de pols. De GPS tracker geeft op regelmatige tijd (instelbaar) een signaal naar het GPS netwerk. Dit signaal wordt omgezet naar een locatie die op een kaart is terug te vinden. Om de locatie terug te vinden is een zogenaamde App beschikbaar op uw tablet of smartphone. U kan hiermee zowel de laatste locatie terugzien op een kaart als ook de route die er is afgelegd. U weet dus tot op een paar meter precies waar de GPS tracker zich bevindt. 

Wildcamera's

Met een wildcamera kan u ongestoord dieren in het wild observeren. Het is de bedoeling dat de camera in het wild geplaatst wordt. Op deze manier kunt u observeren, fotograferen en filmen op afstand. De wildcamera is de beste manier van aanpak als u uzelf wilt verdiepen in een dier. U kunt goed het gedrag van het dier achterhalen. Zonder dat deze het gevoel heeft bespied te worden. Zelfs de meest schuwe dieren kan u met een wildcamera in beeld brengen.

magazine

Lees alles over de jacht

In ons magazine "HuntingTogether" leest u alles over de jacht,
​​​​​​​van het laatste nieuws tot tips en advies.

Ontdek Meer

In de kijker

contact

Vragen? Maak kennis met ons ervaren team!

Wees welkom voor al uw vragen. Kom gerust langs in onze winkel in Ingber (Limburg, NL) of bel / WhatsApp / e-mail ons. Ons team staat graag voor u klaar!

Ontdek Meer